O Nama

Svijest o zdravom načinu života znatno je porasla u posljednjih nekoliko godina. U skladu sa time, poduzeće Internova d.o.o. promiće zdraviji način života. Pored redovne fizičke aktivnosti, zdravi način života se temelji na vrhunskim proizvodima koji pomažu pri uklanjanju štetnih utjecaja okoline i ublažavanju svakodnevnog stresa. Dodaci prehrani omogućavaju nam unos visokokvalitetnih hranjivih sastojaka, vitamina i minerala u organizam, neophodnih za kvalitetan i zdrav život, te pridonose jačanju organizma i pomažu u očuvanju zdravlja.

Informacije sadržane na web stranici www. BioCod.eu imaju svrhu općeg informativnog karaktera, te nisu namijenjene kao medicinski savjeti niti kao zamjena za profesionalni medicinski savjet.

To ne znači da te informacije trebate prihvatiti kao gotovo ili nametnuto rješenje. Informacije na našoj web stranici trebaju predstavljati polaznu točku za vaše dalje traganje, jer ovo je naš izbor u koji smo mi sigurni, a vaš život i vaše zdravlje pripada samo vama i vaša je obveza i odgovornost prema sebi samima.

Naša namjera je da Vam pomognemo da povećate svoje znanje, da budete dobro informirani, da možete i Vi da donosite odluke i prilikom liječenja ako se za to ukaže potreba.

“BioCod” kapsule od ljekovitih gljiva, jačaju obrambeni sustav organizma, pomažu pri snižavanju “lošeg” kolesterola i krvnog tlaka, pomažu u borbi protiv raznih infekcija te su prirodna pomoć za jačanje imuniteta!